נהיגה בשכרות בזמן פסילה בעת משפט המתנהל אישום דומה

  • נהיגה בשכרות בזמן פסילה בעת משפט המתנהל אישום דומה
    ישנו | 25/06/2022 03:28

    לפני כשנתיים וחצי נתפסתי נוהג תחת שכרות ורישיוני נפסל לתקופה של חודשיים, לא הפקדתי את הרישיון והמשכתי לנהוג מכיוון שחשבתי שאי הפקדת הרישיון תגרור את החלת העונש.

    לפני 4 חודשים נתפסתי שוב נוהג בשכרות אך לא צויין שרשיוני היה פסול.

    לפני כחודש נתפסתי על מהירות והיום בערב נתפסתי עם 314 מיקרוגרם כשהרף המותר לנהג בסטטוס שלי הינו 314.

     הדיון של המהירות נדחה ל7.7 וכקגע אינני יודע את תאריך הדיון של הנהיגה בשכרות הקודמת.

    לאחר בירור עם בוחן תנועה וקצינה הוחלט לשים אותי במעצר עד למשפט שהיה אמור להיות מחר.

    כיוון שלא היה מקום בבתי מעצר הוחלט לשחרר אותי למעצר בית והמשפט נקבע ליום שלישי.

    בהינתן כל הגורמים ומן הסתם שאני כאן על מנת להתייעץ כדי לקבל חוות דעת אישית מעורכי דין מנוסים שראו תיקים דומים לאלו - מה הסיכוי שאני אוכל לקבל את מידת העונש הנמוכה ביותר בחוק או אפילו רק עבודות שירות/של"צ?

    אשמח לתשובה ואני מתנצל על השעה.

    שבת שלום שתהיה