תגמול מילואים תוך כדי ימי מחלה בעבודה

  • תגמול מילואים תוך כדי ימי מחלה בעבודה
    גולן | 29/05/2022 14:33

    שלום רב, להלן שאלתי:

    ב 11/5 נפעתי בעבודה )תאונת עבודה(. המשכתי להגיע לעבודה כרגיל עד ה 16/5 בו פניתי למיון ומאז אני בבית עד היום )29/5(.

    ב 15/5 גוייסתי למילואים והחל מה 16/5 הייתי בגימלים עד לתאריך 26/5. )יש בידי אישור ימי מילואים על תאריכים אלה(.

    שאלתי היא אם בעבודה דווח על ימי מחלה ובצבא אני מדווח כמבצע שירות לתקופה, האם אני זכאי לכפל תשלומים?

    בשורה אחת, מה דין שירות מילואים בעת תאונת עבודה / ימי מחלה?

    לתשובתכם אודה!

    גולן