מענה לשאלתך

  • טיפול בגן ילדים ללא אישור הורים
    אבנר | 29/05/2022 13:14

    שלום,

    בגן של הילדה שלי מתבצעת תוכנית לבריאות השן.

    במהלך אחת הפגישות עם השיננית ,היא מרחה לילדים לקה-פלואריד ( אותו חומר שמורחים אצל השיננית).

    המריחה לילדים בוצעה לאחר אישור הורים.

    אותנו(אותי ואשתי) לא שאלו,לא החתימו ולא התקשרו לשאול האם יש אישור למריחה אצל הילדה.

    הגננת אישרה על דעת עצמה את הטיפול( לא רק לילדה שלי אלא לעוד 3 ילדים שלא התקשרו)

    השיננית מרחה פלואוריד לילידה בלי אישור שלנו, וגם לא רצינו שהיא תמרח.

    השיננית היא מטעם חברת קבלן שהעירייה ומשרד החינוך/בריאות מפעילים.

    האם יש פה עילה לתביעה? של מי? (הגננת, העייריה,חברת הקבלן ,כולם ביחד?) ולאיזה עו"ד ללכת ,באיזה תחום? נזיקין? רשלנות רפואית?

    תודה

    • מענה לשאלתך
      עו"ד אלון הוכמן | 08/06/2022 13:17

      אם אין נזק מהמריחה אין לך טעם להגיש תביעה. אם יש נזק, זה אפשרי

      • כאשר מבצעים עבירה פלילית, אין קשר לנזק
        מיכל | 08/06/2022 14:30