קבלת פיצוי מרשת מזון

  • גלעד
    גלעד | 16/05/2022 02:13

    שלום

    לאחר איחור במשלוח של רשת מזון ולאחר איום עליהם והתעסקות של חודש ימים, הם מוכנים לשלם את הפיצוי הנדרש אבל מתנים אותו בהגעה פיזית לסניף שלהם לחתום להם על מסמך כלשהו או לחתום להם על מסמך שישלחו במייל אבל עם נוכחות של עד לחתימה?! וגם לשלוח אליהם צילום תעודת זהות של העד.

    זה חוקי הסיפור הזה?

    להתנות את קבלת הפיצוי על האיחור במשלוח (שכאמור אין כלל ויכוח לגביו)?

    הרי המטרה בכל זה היא לגרום ללקוחות כמה שיותר לטרטור העיקר שלא יקבלו את הפיצוי.

    מה אומר החוק בעניין זה? מה על הלקוח לעשות מצידו על מנת לקבל את הפיצוי הזה?

    אם זה לא חוקי, אני מתכוון לתבוע אותם ואז זה כמובן יעלה להם הרבה יותר מהפיצוי. יש גבול.

    תודה.

    • קבלת פיצוי מרשת מזון
      ליאור חאיק, עו"ד | 16/05/2022 12:42

      חוקי ? כן

      האם אתה חייב להסכים לדרישות שלהם? לא

      זכותך כמובן לגשת לערכאות ולתבוע.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • גלעד
        גלעד | 16/05/2022 13:18

        תודה,

        אבל יש התייחסות כלשהי ב"חוק הטכנאים" למה רשאי בית העסק לבקש מהלקוח כדי לקבל את הפיצוי שמגיע לו (כאמור אין ויכוח בעניין הזכאות לקבלת הפיצוי)?

        תודה