עצומה לפינוי דייר

  • עצומה לפינוי דייר
    נ | 21/04/2022 11:30

    שלום,

    מקווה שזה הפורום הנכון. במידה ולא, אשמח להכוונה לפורום הנכון.

    הבן שלי בן 26 קנה דירה לפני כשנה, דירה שהיתה ריקה כ4 שנים. לפני כחצי שנה לאחר ששיפץ אותה עבר להתגורר בה. מאז שעבר אליה, השכנים לא מפסיקים להציק לו, על כל דבר. מפריע לשכנים שהוא עולה במדרגות(בשקט), מפריע לשכנים שהוא שומע מוסיקה(לא בקולי קולות), מפריע לשכנים שחברים באים אליו(אך לא עושים רעש). בקיצור מפריע להם שהוא נושם בבניין. לבן שלי יש רכב והוא מחנה אותו במקום מותר, אבל מפריע להם גם איפה שהוא מחנה אותו, כי הם טוענים שזה חוסם מעבר, דבר שלא קורה. ניסה לחנות במקום אחר, אך מפריע להם גם שהוא חונה שם, כי מדובר ברכב פרטי אך ארוך, וטענו שהוא חוסם מדרכה(חסם מעט, אך היה מעבר להולכי רגל). אך אין דרך אחרת לחנות את הרכב, כי אחרת הרכב יבלוט ויחסום מעבר לכלי רכב. אתמול נחצה קו אדום ופינצ'רו לבן שלי 2 גלגלים ברכב, וכתבו לו על הרכב(באבק בשמשה) "לא לחנות". אין לנו מושג מי עשה זאת, למרות שחושדים שמישהי, כי פעם איימה עליו שהיא תפגע ברכב, אם ימשיך לחנות באותו. לפני מס' שבועות הגיעה לבן שלי ידיעה ע"י מישהו שעובד איתו, שאחת השכנות מכירה את העובד ואמרה לו זאת, שהדיירים מתכננים לחתום על עצומה לפינוי הבן שלי מהבניין, מהדירה שלו. האם אפשר לעשות זאת ולפנות אותו מהדירה(דירה שהוא רכש)? בנוסף אנחנו רוצים לשים מצלמות לכיוון החניה, האם זה חוקי לעשות זאת?