תביעה קטנה על דלתות

  • תביעה נגד חברת דלתות
    יאיר | 28/03/2022 16:02

    שלום רב,

    הגשתי תביעה נגד חברת דלתות מוכרת, שהודיעה לי שהיא מוכנה להגיע ולהתקין את הדלת החדשה. לאור ההליך הפתוח, הודעתי לחברה שאני לא מעוניין ומבקש שהנושא יתברר בבית משפט.

    היום פנו אלי שוב מהחברה, לראשונה גם התנצלו והבטיחו לעשות בדק בית. מעוניינים להתקין לי את הדלת פלוס פיצוי קל של צילינדר חדש ושובר הנחה לרכישה עתידית, שברור שאין בכוונתי לבצע.

    ביקשתי שהות לחשוב ואני מתלבט, מצד אחד מת לסיים את הנושא , אבל מצד שני, אני חושב שהפיצוי לא מספק, אבל חושש שבית המשפט יחשוב אחרת ויראה בסירוב שלי משהו בעייתי שעשוי לפגוע בי.

    הייתי שמח לא להתפשר עם החברה ולהמשיך לתבוע פיצוי כספי, על מנת לרכוש דלת מחברה אחרת, בתקווה ששם השירות יהיה טוב יותר.

    מה עושים?

    • תביעה קטנה על דלתות
      ליאור חאיק, עו"ד | 29/03/2022 10:15

      ברגע שהגשת הליך משפטי הכוח אצלך.

      תנסה להגיע לעמק השווה עם החברה ולעמוד על דרישותייך.

      במידה ולא תצליחו תוכל לטעון שהתנהגותם אחרי הגשת כתב התביעה מהווה הודאה בנכונות התביעה, ורק בגלל התביעה הם הודו שפעלו שלא כדין.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • תודה רבה!  לת
        יאיר | 29/03/2022 11:23