עדות שקר

  • עדות שקר!
    נועם | 28/03/2022 13:06

    סבתא ואמא שמבצעות אלימות פיזית נגד נכדים בני 5 ,3 דוחפות פלפל חריף לתוך עיניים ולשון באופן שגרתי!!! מאשימות מישהו אחר ומדווחות לרווחה ועובדת סוציאלית מסתמכת על העדות שלהם מבלי לבדוק עם זה נכון ונגד אותו אדם מתנהל משפט פלילי מעצר וכ'ו והם ממשיכות לבצע תוך כדי משפט שימוש בפלפל חריף עשרות פעמים נגד קטינים חסרי ישע! ובית המשפט מסתמך על עדות של סבתא ואמא ושומע את פרשת הראיות מפיהם במרכאות! למרות שהבחור טען מהתחלה שלא ביצע את המיוחס לו בית המשפט דחף להסדר טיעון שנגמר בהרשעה בתקיפה סתם נגד אותן מתלוננות אשר המשיכו במעשיהם גם לאחר סיום המשפט שנמשך 3 שנים בגלל שלא הייתה לבחור(בן 17) ראיה חותכת נגד אותן נשים       והשאלה היא האם יש התיישנות על מקרים של עדות שקר חמורה כזאת וכן הפגיעה בבחור שנגרם לו נזק מאז מה החוק אומר על זה?????

    • עדות שקר
      עו"ד עדי בוקר | 30/03/2022 14:45

      נועם שלום ,

      קראתי בעיון את פנייתך, פנייתך ושאלתך אינן ברורות...

      האם אתה רוצה להתלונן על עדות שקר בניגוד להודאה במסגרת הסדר הטיעון?

      האם יש בידך ראיות שמדובר בשקרים?

      ראשית עלייך לעבור את משוכת הוכחת העבירה שבוצעה לכאורה ע"י הסבתא והאמא.

      אשמח לענות לפנייתך לאחר שתדייק אותה.

      המשך יום מוצלח.

      בברכה,

      עדי בוקר, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      רחוב הרצל 163, רחובות
      טלפון: 050-5766622 ; מייל: bokerlawoffice@gmail.com

      • עדות שקר הבהרה
        נועם | 30/03/2022 16:51

        אכן אני רוצה להתלונן על עדות שקר בניגוד להודאה במסגרת הסדר הטיעון!! דבר שני לא היה לי איך לתעד את המעשים שנעשו לפני ותוך כדי המשפט שנמשך 3שנים לעומת זאת יש תיעוד(4שנים אחרי המשפט) הקלטה קולית של 10דקות ששומעים בבירור אלימות פיזית חמורה נגד קטין בן 10! יש גם צילומים של פציעות גוף במקרה אחר! ותיעוד וידאו נוסף במקרה אחר סה"כ 3 מקרי אלימות שונים שמתועדים!!! לגבי שימוש בפלפל חריף לתוך הפה והעיניים אין תיעוד!  אחד הילדים סיפר לאביו על זה ששמו לו פלפל חריף בעיניים האבא ניסה לברר אם האמא לגבי זה היא הכחישה וטענה שהוא מדבר שטויות

        • עבירות אלימות נגד קטינים
          עו"ד עדי בוקר | 03/04/2022 12:49

          נועם שלום,

          קראתי בעיון את הבהרתך, לצערי משפטית אין באפשרותך לקשור בין אירועים אחרים (בייחוד בטווח זמנים של 4 שנים קדימה) לבין הודאת השווא הלכאורית שנתת במסגרת הסדר הטיעון במשפטך.

          רק ראיות חדשות הנוגעות לאירוע הספציפי בו הואשמת יכולות לשנות את התמונה וגם במקרה זה מדובר בהליך חריג ומורכב.

          המשך שבוע טוב וחודש מעולה.

          בברכה,

          עדי בוקר, עו"ד
          מנהל פורום פלילי

          רחוב הרצל 163, רחובות
          טלפון: 050-5766622 ; מייל: bokerlawoffice@gmail.com