הוספת חלון לממ"ד

  • חלון לממ"ד
    נעמי | 23/03/2022 14:32

    בנינו בית ב 1994 ובו ממ"ד והשתמשנו בממ"ד בתור חדר ארונות. במקום חלון שמנו פתח אוייר. כרגע אנו עושים היתר בניה בגלל תוספת פרגולה, ואומרים לנו שעכשיו התקנות דורשות חלון בממ"ד. האם אנחנו חייבים להוסיף? המידות גם כן לפי התקן הישן 1.6 * 3.4 ולא 9 מ"ר כפי שדורשים עכשיו.

    מצאנו תוכניות של הממ"ד אבל אין שם חתימה.

    • הוספת חלון לממ"ד
      עו"ד ציפי מרגלית | 05/04/2022 18:58

      נעמי שלום,

      להתנהלות מול פיקוד העורף בקשר עם אישור ממ"ד מציעה לפנות ליועץ מיגון המכיר את הפרקטיקה.

      בברכה,

      ציפי מרגלית, עו"ד
      מנהלת פורום תכנון ובנייה

      רחוב יגאל אלון 94, מגדל אלון 2 תל אביב
      טלפון נייד: 050-6444555 ; מייל: tsipi@margalit-law.co.il