חיבור חשמל

  • זמן מקסימלי לקבלת חיבור חשמל
    סעיד חרדאן | 04/03/2022 11:30

    שלום ,

    הוספתי שתי קומות בנייה מעל הבית שלנו הקיים ,

    הגשתי בקשה לחיבור חשמל ב2019 , בדיוק ב 28/10/2019 שילמתי אגרת פתיחת הזמנה .

    עד היום אני עדיין מחכה לחברת חשמל לבוא לבצע את החיבור , היתר בניה יש, כשאני מתקשר אליהם אני מקבל כל פעם תירוץ לגבי התשתית .

    יש הרבה אנשים שביקשו הרבה זמן אחרי וקיבלו שעונים .

    מה ניתן לעשות ?

    תודה רבה

    • חיבור חשמל
      עו"ד ציפי מרגלית | 05/04/2022 18:24

      סעיד שלום,

      לצערי הדברים הנוגעים ללוחות זמנים של חברת חשמל אינם בתחום התכנון והבניה, ולצערי אין לי מה לומר למעט להמשיך ולפנות.

      בברכה,

      ציפי מרגלית, עו"ד
      מנהלת פורום תכנון ובנייה

      רחוב יגאל אלון 94, מגדל אלון 2 תל אביב
      טלפון נייד: 050-6444555 ; מייל: tsipi@margalit-law.co.il