פנה לפורום הדין הפלילי

  • דוח קנאביס ובזיון של משטרת ישראל
    נדב | 02/03/2022 16:13

    אני וארבע חברים ישבנו ברכבים. ברכב הראשון ישבו שניי אנשים ברכב השני ישבו 3 אנשים.

     קפצו אלינו שני שוטרים ברכב קיא משטרתי ללא אורות בכלל, וללא צקלקלקה ולא אור רגיל. ברגע שהם הגיעו רץ אלינו שוטר אחד לרכב של חבר(2 אנשים) שוטר שניי לרכב שלנו(3 אנשים) נתפס ברכב שלי גריינדר עם ירוק ואמרתי שהוא שלי.

    אבל החבר השניי קיבל דוח על גריינדר שלא היה בוא כלום כמעט(יש תמונה) וזה היה הגריינדר שלי .

    רק אחרי כמה דקות הבנתי שזה גריינדר שלי אז שהשוטרים היו באוטו אמרתי להם את זה שגריינדר שהיה ברכב של חבר ושהוא שלי .

    אחד השוטרים אמר לי "תחכה ששותף שלי יצא וידבר איתך" לא רק שהוא לא יצא, הם קראו לניידת אחרת, הם יצאו מאוטו לדבר עם עוד שני שוטרים שהגיעו, שלא יצאו בכלל מאוטו כול הזמן הזה אנחנו ליד הרכב מחכים שיבוא לדבר איתנו.

    הם דיברו איתם חצי שעה ככה הם התחילו ללכת לכיוון הרכב שלהם פניתי אליהם ומה שהם ענו לי "קיבלתם שניי דוחות" אמרתי לא שזה לא מקובל ומה שענה "שניי אירועים שונים" הגעתי למצב ששוטר מתקרב בתוקפנות עליי ולא אני אליו.

    בכול דוח האפילו לא מוזכר שיהיה שני רכבים גם לא את שותף שלו ,כאילו כול אירוע קרה במקום אחר, אבל הכול קרה ביחד, יש סרטון שאפשר לראות ששוטר אחד מחפש אצלי וליד האוטו שלי שוטר עושה חיפוש על בן אדם ויש עוד המשך.

    אנחנו חושבים ששוטרים לא תנהגו אלינו בכבוד מה שגרם גם לנו לא להתנהג בכבוד ולא מקצועיות(חלק מזמן שמתי לב שהוא מדליק ומכבה את מצלמה).

    זה קרה אתמול 2.3.22 אני לא רוצה לבטל את דוח שלי אני רוצה לבטל את דוח שחבר קיבל על גריינדר שלי שהיה באוטו שלו וששוטרים לא עשו את עבודה שלהם בצורה נכונה והם רשמו בכול דוח בנפרד כאילו כול אירוע קרה במקום אחר. מבקש עזרה בנושא יש לנו סרטון קצר ממקרה.השמח לעזרה

    • פנה לפורום הדין הפלילי
      צבי שמיר, עו"ד | 10/03/2022 10:25

      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com