בונוס ומיסים

  • פדיון ימי חופשה
    מיכה | 20/02/2022 11:48

    שלום, התפטרתי ממקום העבודה. 1] אם מקבלים את הבונוס השנתי עבור 2021 במרץ, ואני צפוי לעזוב בפברואר - אני עדיין זכאי לבונוס? עבדתי כמובן במשך כל שנת 2021 ב] לפי "כל זכות" צריך לשלם מס הכנסה על ימי חופשה שפודים בסיום העסקה, ובמקרים מסוימים מחויבים על מקסימום המס - באילו מקרים? במקרה של 18 ימי חופשה שנצברו במשך שנתיים - בכמה מס אחויב?

    • בונוס ומיסים
      עו"ד נטלי אבני | 21/02/2022 13:24

      שלום רב,

      לגבי הבונוס זה תלוי מה כתוב בהסכם עבודה שלך ומה נהוג בחברה.

      לגבי המס עליך להתייעץ עם רו"ח.

      בברכה,

      נטלי אבני, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      הרברט סמואל 37 חדרה
      טלפון: 052-3439599 ; מייל: nataly@avni-lawoffice.com