קבוע בתוספת הראשונה של חוק הבוררות

  • בורר
    אבנר | 17/02/2022 13:37

    לפםי דין מה המועדים בהם חייב בורר לתת החלטות או פסק דין?

    או לקיים דיונים?

    מה הסעיף המסויים או התקנות השמציינים זאת?

    • קבוע בתוספת הראשונה של חוק הבוררות
      עו"ד נתיב רגב | 17/02/2022 16:20

      אבנר שלום,

      ראה פסקאות יד' ו-טו' בתוספת הראשונה לחוק הבוררות.

      בהצלחה,

      בברכה,

      נתיב רגב, עו"ד
      נמל תל אביב 40, תל אביב.

      טלפון: 03-5442370 , מייל: nativregev@hotmail.com

      • תודה לך ורק עוד באותו עניין
        תודה ו | 17/02/2022 19:00

        באם בפועל לפי הנוהג והפסיקה נמשכה בוררות יותר מ6 חודשים האם פקעה סמכות בורר?

        בשים לב לתקופת חירום של קורונה.

        האם הבורר צרי לתת החלטה פוזיטיבית להארכה של 3 חודשים נוספים הרשומים בסעיף טו

        טו. על הבורר לתת את פסק הבוררות תוך שלושה חדשים מהיום שהתחיל לדון בסכסוך, או שנדרש להתחיל לדון בו על ידי הודעה בכתב של בעל-דין, הכל לפי המוקדם יותר, אולם רשאי הבורר להאריך את התקופה עד לשלושה חדשים נוספים.