רכב במתנה

  • רכב במתנה
    אושר | 04/02/2022 01:05

    הייתי בזוגיות 8 חודשים

    מתוכם עברתי לגור איתו בבית שהוא קנה חודשיים ליפני ההקרות …  הייתה אהבת נעורים בגיל 16

    וביום הולדתי הוא הפתיעה במתנה מכונית

    ובאותה שבת רצה להעביר בעלות

    ביתו אמרה עד שנשלם את החוב שיש על הרכב

    לא הפריע לי

    החברים המשפחה כולם יודעים שהוא קנה לי את האוטו ששוויו 63000

    אני נהגת יחידה על האוטו מאז

    יש לי הקלטות שהוא נתן לי את המתנה ואנשים

    ועוד הקלטה שכשהוא קנה לבת שלו מרצדס הוא שלח הודע ה קולית שבא הוא אומר גם לך אני יעשה הפתעה  בשנה הבאה…..( עשיר)

    אני שילמתי דלק 4 חודשים ואחרי שנפלתי והיה לי ורטיגו חודשיים לא עבדתי

    אז הוא נתן לי כרטיס שלו ומיליתי  בו דלק כי אמרתי שאין לי הכנסה כמו ליפני הנפילה…לא בקלות עם המון מריבות מצידו. והוא שילם את כל החשבונות

    כי הוא רצה שיהיה לי קל יותר

    ולא העזוב כי הוא צריך אותי לידו

    היה לי אוטו שנתן לאח שלו וגם שם הוא לא העביר בעלות התענה שתכייף נשלם 1500 ונעביר לאחי ולך באותו הזמן

    נפרדנו …. וכרגע הוא מבקש את האוטו בחזרה

    ואומר שיחזיר לי את האוטו שלי… ומאיים ושישלך גרר

    תודה על התשובה נואשת היתעללות נפשית והיתעללות כלכלית הייתה לי מאז שנפלתי

    איפה הראה את התשובה? איך אדע שיש תשובה??