רעש מזגן

  • רעש מזגן
    ארז | 18/01/2022 17:51

    שלום רב,

    אני גר בבניין  ובקומה מעליי מותקן מנוע מזגן במסתור כביסה שכאשר הדייר בדירה מפעיל אותו זה נשמע ומרגיש כאילו יש לי גנרטור בחדר שינה. פניתי בעבר לבעלי הדירה והוא טען שהמזגן באחריות להזמין טכנאי מטעם החברה שטען שהמזגן תקין. הרעש ממשיך ואנחנו פה סובלים בעל הדירה מבחינתו הכל תקין.

    השאלה שלי מה ניתן לעשות אם בעל הדירה לא משתף פעולה?

    • רעש מזגן
      עו"ד ציפי מרגלית | 08/02/2022 11:46

      ארז שלום,

      שאלתך אינה מתחום התכנון והבניה אלא מתחום דיני הנזיקין. מוזמן לפנות לפורום הרלוונטי

      בברכה,

      ציפי מרגלית, עו"ד
      מנהלת פורום תכנון ובנייה

      רחוב יגאל אלון 94, מגדל אלון 2 תל אביב
      טלפון נייד: 050-6444555 ; מייל: tsipi@margalit-law.co.il