כיצד מפנים דיירת?

  • פינוי דיירת
    משה | 12/12/2021 20:48

    היי, אני משכיר דירה לשוכרת שהופכת את חיי לגיהנום וכל יום מתקשרת אלי ומבקשת שאני אתקן דברים בדירה ומאיימת עליי. בחוזה השכירות רשמתי שיש לי זכות לפנות אותה בהתראה של 3 חודשים מבלי להרחיב סעיף זה . האם מותר לי להפעיל כרצוני סעיף זה והאם עליי לשלם לה הובלה כי מדובר על אמצע תקופת שכירות . בתודה

    • כיצד מפנים דיירת?
      ליאור חאיק, עו"ד | 13/12/2021 14:24

      היי משה

      אפשר לפנות דייר רק באמצעות צו שניתן לאחר מתן פסק דין בתביעה לפינוי מושכר.

      אי אפשר לפנות באופן עצמאי ללא צו.

      צריך לקבל ייעוץ פרטני בנושא כיצד להחליט מהי הדרך הטובה ביותר לפעול.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com