התשלום עבור הטיסה שלא התקיימה טרם הוחזר

  • טיסה בוטלה, הובטח החזר מלא אבל אין תשלום
    אבנר | 09/12/2021 14:24

    רכשתי 4 כרטיסים לגרוזיה דרך חברה מסוימת. באתר שלהם לפני שנה וחצי, ממש לפני הקורונה. תאריך הטיסה נפל על הקורונה ולא רצינו לטוס. הם גם לא טסו בתאריך המיועד.

    לאחר דין ודברים במייל בוצע שינוי תאריך ל 2021 לאחר מכן הולחט על ידי החברה על זיכוי מלא כי הבינו שאנחנו לא טסים בגלל הקורונה שהמשיכה להתפשט.

    הכסף לא התקבל כבר חודשים מאז המכתב האחרון מהם והם לא חוזרים אלי במייל לפניות חוזרות ונשנות. הנציגות בארץ אומרת שאני יכול לעבוד רק מול האינטרנט ושאין להם נגיעה לזה. עושה רושם שלא יהיה החזר. מה צריך לעשות ?

    • התשלום עבור הטיסה שלא התקיימה טרם הוחזר
      ליאור חאיק, עו"ד | 09/12/2021 20:38

      אבנר שלום

      צריך להגיש תביעה קטנה ולדרוש החזר כספי.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com