ייעוץ בנושא חתימה על חוזה

  • ייעוץ בנושא חתימה על חוזה
    אלמונית | 24/11/2021 13:25

    שלום רב,

    גיסתי בונה בית בקיבוץ בצפון הארץ. לפני מספר חודשים, היא ביקשה ממני לחתום על מסמך אשר כתוב בו כי אני מתחייבת לשלם עד סכום מסוים עבורה. כאשר שוחחתי על כך עם גיסתי, זו הסבירה לי כי זהו מסמך שהחברה אינה באמת דורשת את הכסף, אלא מסמך זה הינו רשת ביטחון כלכלית.

    שאלתי היא, האם במידה וגיסתי מסתבכת במתן התשלומים עבור הבניה, יכולה חברה זו (הראל משהו...) לגבות ממני את סכום הכסף עליו חתמתי בחוזה?

    שאלה נוספת, האם ניתן לדעת באילו מצבים חברה זו יכולה לגבות את הכסף עליו חתמתי?

    האם החברה או גיסתי עצמה, יכולים לגבות את הכסף ללא ידיעתי או אישורי?

    אשמח להיענותכם,

    תודה מראש,

    אנונימית.

    • ייעוץ בנושא חתימה על חוזה
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 28/11/2021 13:41

      שלום רב,

      סביר להניח שהתשובות לשאלותייך מצויות במסמך עצמו ולא ניתן להשיב לשאלה בלי לעיין בו. כדאי לפנות ליעוץ משפטי ולבדיקת המסמך ע"י עו"ד.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com