תמרור 402

  • תמרור 402
    אמנון | 16/11/2021 13:18

    שלום רב

    בתקנות התעבורה , לגבי תמרור 402 כתוב : "אין להציב תמרור זה כתחליף לתמרור אחר האוסר כניסה לרכב מסויים עם "פטור" לרכב מסויים אחר.

    נניח שמדובר ברחוב חד סטרי , שבכוון הנסיעה המותר , אני מציב תמרור 402 ומתחתיו תמרור 439 עם מלל "בימי חול בין 7 ל 9 בבוקר" . אם ברחוב ישנו בית ספר ותלמידים רבים הולכים במקום והם נמצאים תחת סכנה , ואם מטרתי בשעות אילו למנוע תנועת כלי רכב ברחוב ,  למה קבע המחוקק שתימרור מסוג זה אסור.

    תודה מראש

    אמנון

    • תמרור 402
      אמנון | 13/12/2021 08:05

      שלום

      אשמח לקבל התייחסות כל שהיא

      תודה מראש

      אמנון