נסה לפנות לפורום ביטוח לאומי

  • שאלה
    דחיית הבקשה למוגבל ניידות | 25/10/2021 17:51

    הי
    אבי קרה לו אירוע מוחי קשה ובגלל זה הוא היום מרותק לכסא גלגלים, כשהינו במחלקת שיקום ביקשו ממנו להתחיל ולעשות לו חדר מתאים בגלל שהוא לקראת סיום בשיקום וחדר השינה שלו לפני המחלה היתה בקומה שנייה.
    מחלקת השיקום העבירה בקשה ובא אצלינו לבית מרפה בעיסוק ובדק כל הדברים וראה שחדר אבא בקומה שנייה ולא מתאימה למצבו הרפואי ולפי הדבר הזה אנחנו התחלנו לעשות חדר
    אחרי התחלתנו ועשינו שיפוץ לחדר מתאים לאבא בקומה הראשונה המרפה בעיסוק לא היה מוסר את הבקשה או אפילו הנירות למחלקה ושלחו לנו שאבא לא זכאי לסיוע בדיור
    מה עושים במקרה הזה ? לאן לפנות ואיך אני יכולה להשיג את זכויות אבא שלי

    • נסה לפנות לפורום ביטוח לאומי
      צבי שמיר, עו"ד | 26/10/2021 17:12

      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com