חוזה עבודה

  • חוזה עבודה
    רחל | 14/10/2021 14:51

    אני התחלתי לעבוד בתחום הביטוח וכמובן שלפני תחילת העבודה שלחו לי חוזה ריק במייל בלי חתימה של החברה ועכשיו חתמתי על זה ושלחתי למייל בחזרה ו פשוט התחלתי לעבוד ובחוזה כתוב שאני עובדת משרת אם 84% ממשרה רגילה (בהסכמתי) וגם כתוב בזה הלשון העובדת תקבל שכר של 6000 שקל בחודש ברוטו ע"כ וכאן מתחיל כל הבלאגן אחרי המשכורת הראשונה נכנס לי משכורת רק 5082 זה בעצם 84% אחוז מ6000 אחרי בירור אצלם התברר שמה שכתוב 6000 ש"ח זה למשרה מלאה ועכשיו אני מבחינה בחוזה שהעתק מהחוזה שקיבלתי מודפס כמה ימים אחרי תחילת העבודה יש הוספה בכתב שה 6000 זה למשרה מלאה עכשיו השאלה שלי הוא האם מותר להם בכלל לשנות חוזה ככל העולה על רוחם אחרי שאני חתמתי עליו וסמכתי עליהם או בגלל שאין לי חתימה שלהם על ה 6000 שקל אז אין התחייבות מצידם ואם הם לא צודקים אז מה עלי לעשות הרי אם אהפוך את העולם באיומיים שאתבע אותם הם או יפטרו אותי או שיאלצו אותי לחתום חוזה חדש ולכן האם כדאי לתבוע אותם אחרי שאעזוב ??? תודה רבה

    • חוזה עבודה
      עו"ד נטלי אבני | 18/10/2021 11:50

      אסור להם לשנות את ההסכם באופן חד צדדי מבלי לקבל את הסכמתך.

      תתעמתי אתם לגבי ההסכם הראשון שחתמת עליו ותגידי להם שהשכר היה 6,000 ש"ח להיקף משרה מלאה.

      בברכה,

      נטלי אבני, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      הרברט סמואל 37 חדרה
      טלפון: 052-3439599 ; מייל: nataly@avni-lawoffice.com

      • חוזה בעבודה
        רחל | 21/10/2021 23:33

        תודה על התשובה אבל עוד דבר קטן אם אתחיל להתעמת איתם הם יכולים לחייב אותי לחתום על חוזה חדש השאלה שלי אם אני יכולה לתבוע אותם אחרי שאני מסיימת את העבודה? (כפי הצפי עוד שנה בערך ) והיכן אני תובעת אותם? תודה