קנס חנייה

  • קנס חנייה
    מרים | 14/09/2021 12:37

    חניתי על מדרכה שנראתה לי כמקום חניה מזה 40 שנה בכניסה לאולם קונצרטים בקונסרבטוריון שטריקר: ברנדייס 18 פנת לואי מרשל.

    הפקח רשם שחסמתי לחלוטין את המעבר להולכי רגל. זה אינו נכון. ביציאה מרכבי החונה, עברה במקום משפחה של חב"ד לכל רוחב המעבר ועוד עם עגלת תינוק. צילמתי רק את רכבי ולא את המעבר, לצערי.

    מאחורי רכבי היה עץ אחד.

    לפני זמן קצר נטעה הערייה עוד כמה עצים שאכן חוסמים את המעבר. הם לא היו שם כשחניתי ב-2.2.2020. זה נראה כמו שיבוש ראיות. בזמן שאני חניתי לא חסמתי מאום. העץ הבודד צמוד ללואי מרשל ואני חניתי לפניו. המשפחה שעברה שם היא הוכחה לכך שלא חסמתי, אבל לא צילמתי אותם לצערי. הפקח לא כתב אמת בדו"ח. האם כדאי להישפט? אני מנסה לקבל מןהערייה מידע לגבי תאריך נטיעת העצים הנוספים ואיני מצליחה.

    תודה על התייחסותכם בהקדם,

    מועד אחרון לתשלום הקנס בסך 500 ש"ח הוא 23.9.21