תשלום ימי מחלה

  • תשלום ימי מחלה
    ג | 11/09/2021 22:20

    שלום לעונים
    אישתי החלה לסבול מכאב במפרק ימין כתוצאה מעבודה של 15 שנה על מחשב, פנתה לאורתופד שטען שזוהי מחלת מקצוע וכשביקשה ימי מחלה הופנתה על ידו לרופא המשפחה. סה"כ 45 ימי מחלה והפנייה לרופא תעסוקתי אך המעסיק מסרב לשלם לה מעבר ל 30 ימי המחלה הראשונים.בטענה שזהו החוק.מה עליה לעשות כדי ש 15 הימים הנוספים ישולמו לה
    תודה

    • תשלום ימי מחלה
      עו"ד נטלי אבני | 14/09/2021 11:30

      חולה רשאי לפנות לכל רופא כדי לקבל תעודת מחלה לתקופה של עד 30 יום בשל מחלה אחת. תעודות מחלה לתקופות ארוכות יותר, יינתנו רק בהמלצת רופא מומחה או בחתימת מנהלו הרפואי של הרופא נותן התעודה.

      לפיכך על אשתך לפנות לרופא מומחה לגבי ימי המחלה החל מהיום ה 31 ואיל או לחילופין לקבל חתימה של מנהל המרפאה.

      בברכה,

      נטלי אבני, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      הרברט סמואל 37 חדרה
      טלפון: 052-3439599 ; מייל: nataly@avni-lawoffice.com