האם רשות יכולה להוציא היתר בנייה כשאין 50% חתימות

  • האם רשות יכולה להוציא היתר בנייה כשאין 50% חתימות
    רחל | 10/09/2021 12:26

    פלוני ביקש היתר בנייה, אבל הצליח להחתים רק 8 שכנים מתוך 18, הנדרשים.

    האם הרשות יכולה להוציא לו היתר בנייה על סמך פחות מ-50% הסכמות?

    האם העירייה רשאית במקרה כזה להסתמך על מודעה בעיתון ופרסום רחוב?

    ותצהיר המבקש?

    האם רשות יכולה להוציא היתר כשיש התנגדות מהשכנים מתחת דירת המבקש?

    האם עירייה יכולה להתעלם ממכתבים מהדייר מעל המבקש ובהן טענות לפגיעה פיזית בדירת הדייר מעל המבקש? ובנזקים לדירה מעל? האם העירייה רשאית להוציא היתר בנייה במצבים אלו?

    • האם רשות יכולה להוציא היתר בנייה כשאין 50% חתימות
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 14/09/2021 14:57

      שלום רחל,

      נא פני לפורום תכנון ובניה באתר זה.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com