תוספת

  • כניסה לחניה בבית פרטי
    קארין | 29/08/2021 14:43

    היי,

    אבא שלי חנה באופן חלקי בשטח של הכניסה לחניה בבית פרטי, רק החלק הקדמי של האוטו גלש לכניסה של החניה של הבית. לא היה שם רכב בחניה. בעלת הבית הגיעה , נכנסה לחניה שלה כי היה אפשרי ואז הזמינה פקח והוא נתן לאבי דו"ח.

    מצויין בדו"ח: בתחום העיר רמת גן העמדת/החנית את רכבך הנ"ל תוך הפרת חוק העזר לרמת גן (העמדת רכב וחנייתו) התש"ם 1980, כמפורט להלן: בתחום תמרור האוסר עצירה/חניה/העמדה/של הרכב ע"פ סעיף 5 (ב) בחוק העזר. . מס"ד 115

    1- האם יש לו סיכוי לבטל את הדו"ח?

    2- ע"פ סעיף 5 (ב) - צריך שיהיה תמרור, ואין שם תמרור וגם לא סימון על המדרכה. זה יכול לעזור?

    • תוספת
      קארין | 29/08/2021 14:46

      היה לו תור לרופא, וזה המקום היחידי שמצא ולאבא שלי תג נכה על האוטו.   האם זה עוזר?