פנה לבנק תדרוש לדעת מי הוציא את התדפיס

  • השגת תדפיס חשבון במרמה
    דויד | 24/08/2021 03:42

    שלום רב

    לאחרונה חל סכסוך משפטי ביני ובין קרוב משפחה. הוא דרש ממני להראות תדפיס חשבון של אחי, שהוא סכיזופרן ואינו יכול לטפל בענייניו. הקרוב טוען שהיו שם כספים ששייכים לו.
    בבנק וידאתי שאף פקיד לא ייתן תדפיס חשבון ללא האישור שלי.
    אתמול, שלח לי הקרוב, אימייל ובו תצלום של תדפיס החשבון של אחי עם היתרה!
    מישהו יכול לומר לי כיצד הוא השיג את זה? ומה הכלים שלי מול הבנק במידה ומישהו מקורב אליו עזר לו? (זה מה שאני חושד)

    • פנה לבנק תדרוש לדעת מי הוציא את התדפיס
      צבי שמיר, עו"ד | 01/09/2021 12:18

      עוד תגלה שאחיך נתן לו
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com

      • הסבר חוקי רגיל. בעירר להורים מבוגרים מדוע?
        פולט | 07/09/2021 10:57

        קבלת מסמך פעולות מהבנק.
        ניתן להרשם באינטרנט, ואז להדפיס תדפיסים.
        כלומר ןהרשם עם הנורה למתן מידע בחבד.
        לא בצוע פעולות.במעדה ויש אחים ויורדים אחרים. שלא יהיו טענות אבל מדוע זה חשוב תדפיסי מידע?
        ברגע שבעל החשבון נפטר יש וסימה מוחלטת. ולא נותנים שום מידע .בעובר ושב.
        גם לא הוראת קבע גם לא מה שילם חשבונות.אסון.
        לנו היה אישור לאינטרנט איתו. וככה היה לנו תגפיס שנפטר. לא נותנים תגפיס עד מועד הפטירה.
        לכם תרשמו למידע בלבד.
        לא לבצוע פעולות כי אז זה מתחיל להיות בעייתי בעת הפטירה.