בקשה להישפט כאשר התימרור לא ברור

  • דוח בחניה פריקה וטעינה
    יוסי | 23/08/2021 16:36

    החניתי את הרכב במרכז מסחרי ואחד החניות שהחניתי, הייתה פריקה וטעינה אך לא שמתי לב לכך מאחר שישנו תמרור מטר וחצי אחרי החניה, על עמוד גבוהה והחניה נראית כמו שאר החניות באותה שורה של חניות, האם כדי לערער או להישפט? אם לא יקבלו את הערעור, לפי דיברי הדיירים, כל יום יש דוחות בגלל שאנשים לא שמים לב לתמרור

    • בקשה להישפט כאשר התימרור לא ברור
      עו"ד חנה דוד | 25/08/2021 18:14

      שלום יוסי!

      במידה והתמרור לא מוצב כדין כמובן שיש כאן עילה לבקש להישפט..

      תקרא על הדרך שבו התמרור צריך להיות מוצב ותוכיח את זה בבית המשפט  (צילום מדידות וכולי).

      .האם כדאי לערער ? לא חושבת שיתייחסו לטענות שלך מחוץ לבית המשפט.

      לגבי בקשה להישפט אם כדאי?

      השאלה אם יש לך זמן לבזבז בערך 2 ימי עבודה... .

      שיהיה בהצלחה!

      בברכה,

      חנה דוד, עו"ד
      מנהלת פורום דיני תעבורה

      בית הדפוס 12, בית השנהב, אגף B,  ירושלים.
      טלפון: 02-5877882 ; מייל: hanny5462@gmail.com