גרימת נזק במהלך פרויקט

  • תמא 38
    רחל טרבלסי | 20/08/2021 21:47

    שלום רב
    אני מתגוררת בבניין בו מתבצע חיזוק הבניין במסגרת תמא 38 .
    במהלך עבודות הבניה והשיפוצים בתינו נפגעו תריסים .מזגנים .רשתות וכו
    איך אנחנו יכולים להבטיח שהקבלן יתקן את הנזקים שגרם לבתינו במהלך התמ"א ?
    בברכה
    רחלי

    • גרימת נזק במהלך פרויקט
      עו"ד אילן הלוי | 29/08/2021 13:15

      רחל שלום

      היזם אחראי לנזקים שנגרמו על ידו במהלך הפרויקט. מציע שקודם כל תפני למנהל העבודה במקום שיתקן ואם לא תקבלי תשובה ברורה אז תפני ליזם באמצעות עורך הדין שמלווה אותכם בפרויקט

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com