דוח על אי עצירה לפני מעבר חציה

  • דוח על אי עצירה לפני מעבר חציה
    אביב | 19/08/2021 15:23

    שלום

    קיבלתי דוח על כל שלא עצרתי לפני מעבר חציה כאשר בנתיב הסמוך רכב אחר עצר.  67(א2)

    1. הכביש מחולק ע"י שטח הפרדה, כאשר בדרך הנסיעה שני נתיבים.

    2. לפני מעבר החציה יש תמרור עצור.

    2. רכב בנתיב הסמוך - (השמאלי) עצר.

    3. במעבר החציה הנגדי חצה הולך רגל לכיוון שטח ההפרדה/אי תנועה.

    4. הייתי בנסיעה בנתיב הימני כאשר הגעתי למעבר החציה, עצרתי עלפי תמרור עצור - השוטר הסכים שעצרתי.

    5. ראיתי שהולך הרגל בנתיב הנגדי עדיין לא השלים את החציה ולא הגיע לשטח ההפרדה.

    6. התחלתי בנסיעה כאשר מעבר החציה שלפניי פנוי, והרכב שלצידי עדיין בעצירה.

    7. לטענת השוטר היה עליי להשאר בעצירה על פי התקנה הנ"ל, משום שהרכב לצידי עדיין עמד במקומו, השאלה האם טענת השוטר נכונה ?

    תודה על המענה