החזר עבור גנים בגלל רשלנות

  • החזר גנים
    טל | 16/08/2021 13:20

    לא יודעת אם זה הפורום המתאים. אם לא אשמח שתגידו לי לאן לפנות.
    שלושת ילדיי במסגרות חינוך פרטיות.
    לאחר בידוד לפני מספר חודשים פניתי אל מערכת החינוך והתראתי על כך שיש מטפלות שאינן מחוסנות וזה מעמיד אותנו בסכנה לבידודים נוספים, עם כל המשמעויות הכלכליות הנגזרות מכך והם לא עשו דבר בעניין.
    לא הפסיקו את העסקתן, לא דרשו בדיקות שבועיות ואפילו לא עטיית מסכה.
    באופן לא מפתיע מטפלת חלתה והכניסה את כל הגן לבידוד. בגלל שאנחנו בבית קטן ולא יכולים ליצר הפרדה מלאה הכנסו את כל האחים לבידוד.
    זה אומר ששלושה ילדים לא הולכים שבוע למסגרות ואנחנו משלמים סתם- בגלל טעות שיכלה להימנע.
    האם אנחנו זכאים להחזר כספי עבור השבוע הזה? מדובר על בערך 1500₪ רק עבור הגנים, לא מדובר אפילו על אובדן ימי עבודה. אין התייחסות לכך בחוזה שחתמנו עליו.
    תודה

    • החזר עבור גנים בגלל רשלנות
      ליאור חאיק, עו"ד | 17/08/2021 20:36

      היי טל

      אפשר לנסות וללכת על טענת רשלנות ולהגיש תביעה קטנה אך אני די סקפטי לגבי סיכויי התביעה להתקבל.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com