שוטר כתב שלא עצרתי בתמרור עצור אבל עצרתי

  • אי עצירה בשלט עצור
    פרץ | 14/08/2021 16:03

    שלום קבלתי דוח על אי עצירה בשלט עצור , למרות שעצרתי, השוטר עצר אותי אחרי כ500 מטר, וטען שבצומת ביציאה מהחניה לא עצרתי בעצור, יש לציין שאני יצאתי מהחניה ראיתי את השוטר והפקח ברכב השיטור קהילתי יושבים ברכב משוחחים ביניהם, בהמקום בישיבה ברכב ניתן לראות אולי את האנטנה של הרכב במקרה הטוב כמו כן הסברתי לשוטרת שעצרתי לא היתה מוכנה להקשיב בטענה שיש לי עברות תנועה רבות הציין שכל העברות שלי בוצעו בשנות 90 לרוב איתות חגורה אני נוהג כ100 אלף קילומטר בשנה הדוח האחרות ב2011 33שנים על הכביש

    • שוטר כתב שלא עצרתי בתמרור עצור אבל עצרתי
      עו"ד חנה דוד | 15/08/2021 13:00

      שלום פרץ

      לא נעים לקבל דו"ח במיוחד אם לטענתך הוא לא נכון. אני מבינה שאתה נהג עם ניסיון רב וללא עבר מכביד.

      לא שאלת שום שאלה...

      לטענתך עצרת והשוטרים לא ראו אותך. יכול להיות שעצרת אבל לא במקום שבו היית צריך.

      באפשרותך להגיש בקשה להישפט על מנת להוכיח את חפותך.

      במקרה כזה מומלץ להתייעץ עם עורך דין.

      ובכל מקרה אאחל לך בהצלחה!

      בברכה,

      חנה דוד, עו"ד
      מנהלת פורום דיני תעבורה

      בית הדפוס 12, בית השנהב, אגף B,  ירושלים.
      טלפון: 02-5877882 ; מייל: hanny5462@gmail.com

      • אי עצירה בשלט עצור
        פרץ מזרחי | 16/08/2021 16:07

        השאלה שלי בבית המשפט במידה והביא תמונות של החניה ואומר שהשוטרת ישבה בתוך הרכב בזוית כזאת שקשה לראות תצומת זה טעון מספיק חזק ובנוסף המרחק שנעצרתי רק מוכיח שלקח לשוטרת זמן עד שהגיע לעצור אותי ולא יש אחרי הפניה

        • אי עצירה בשלט עצור
          עו"ד חנה דוד | 16/08/2021 16:43

          שלום פרץ

          את כל הטענות שלך תצטרך להוכיח בבית המשפט אל מול הדברים שהשוטרת כתבה. היא תגיד שהיא ראתה שלא עצרת ואתה תגיד ההיפך.

          בית משפט יחליט. אני בוודאי לא יכולה לנבא מה יקרה , במיוחד שאין לי את הדוח עצמו ואת דברי השוטרת.

          כמובן שניהול משפט זה עניין מורכב ולכן לטעמי ללכת ללא ייצוג זה עלול להסתבך לרעתך.

          שיקולך .

          שיהיה בהצלחה!

          בברכה,

          חנה דוד, עו"ד
          מנהלת פורום דיני תעבורה

          בית הדפוס 12, בית השנהב, אגף B,  ירושלים.
          טלפון: 02-5877882 ; מייל: hanny5462@gmail.com