האם אפשר לפצל תביעות?

  • חלוקת תביעה 1 ל-2 תביעות קטנות
    אבי | 09/08/2021 14:43

    הגשתי תביעה קטנה נגד א', ואחרי שהגשתי אותה אני רוצה לתבוע את א' בעילה אחרת.

    סכום התביעות ביחד עובר את ההגבלה של תביעות קטנות ואני לא רוצה שבית המשפט יאחד ויפנה לשלום.

    אפשר להגיש 2 תביעות קטנות במקביל?

    • האם אפשר לפצל תביעות?
      ליאור חאיק, עו"ד | 09/08/2021 15:54

      היי

      אם מדובר בעילה אחרת ובאירוע אחר שאין ביניהם קשר אני לא רואה כל מניעה אבל חשוב מאד לבדוק את הנסיבות והעובדות לפני כן באופן ספציפי בכדי שלא תעשה טעות משפטית.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • תודה עו"ד חאיק.
        אבי | 09/08/2021 16:40

      • פיצול
        פיצול | 09/08/2021 18:07

        אותה עילה בדיןק. נזק בגין הפרת חוזה שחתמו יחד . האם אפשר לפצת במטרה להרויח שמכות ולהרויח את מלאו הסכום בתקרת תביעות קטנות