איך יודעים למי שייכת איזו חניה?

  • שאלה בדבר חנייה
    אליהו | 30/07/2021 17:35

    שלום רב,

    ברצוני לברר היכן אני יכול לבדוק איזה חלקת חנייה משוייכת ואיזה דייר.
    אצלנו בבנין ישנם 8 דיירים ולכולם יש חנייה בטאבו,אך חלקם חונים במקומות מוזרים בטענה שזה המקום שלו בטאבו.
    איך אני יכול לבדוק,האם בתקנון בית משוטף או שיש עוד משהו??

    תודה

    • איך יודעים למי שייכת איזו חניה?
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 01/08/2021 17:51

      שלום אליהו,

      ניתן להזמין את מסמכי הבית המשותף - תשריט, תקנון וצו רישום.

      במסמכים יהיה רשום איזו חניה הוצמדה לאיזו דירה, ובתשריט ניתן לראות את מיקום החניות.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com