פיצוי עבור מרפסות קטנות יותר

  • פיצוי עבור מרפסות קטנות יותר
    נינה | 29/07/2021 17:15

    בבניין שנמצא בפרויקט תמ"א 38, המרפסות בעורף קטנות יותר מהמרפסות בחזית

    ומן הסתם, מחיר הדירה משתנה בהתאם.

    נרצה לדעת מי אמור לפצות את הדיירים בדירות שבעורף?

    במידת הצורך, נרצה להיות מיוצגים ע"י עורך דין פעיל (עורך הדין של הדיירים לא בתמונה מבחינתם)

    תודה מראש

    • פיצוי עבור מרפסות קטנות יותר
      עו"ד אילן הלוי | 08/08/2021 08:51

      שלום נינה

      אני מניח כי תכננו מרפסות קטנות יותר בעורף בגלל אילוץ תכנוני. לא תמיד ניתן לבנות מאחורה כפי שבונים מקדימה. אני לא רואה כל סיבה אחרת שיזם לא ימקסם את שטחי המרפסות. אם זה המצב אני גם לא רואה לאיזה פיצוי אתם זכאים. כמובן הכל יש לבחון גם מול הוראות ההסכם עליו חתמתם.

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com