הסגת הגבול של הגינה עי" שכן

  • הסגת הגבול של הגינה עי" שכן
    יונה | 25/07/2021 10:03

    שלום רב. לפני שנה אנחנו עברנו לדירת גן באיזור חדש בירושלים. בבמשך כל השנה שכנים גינתם ממצאת סמוך לגימה שלנו, זורקים לנו כדורים , צלחות ועוד דברים כל יום מספר פעמים ביום. זה מפריע לחיים פרטיים שלנו, פוגע ברכוש שלנו שנמצא בגינה. בזמן אחרון הם פשוט קופצים דרך הגדר לתוך הגינה שלנו ללא הכסמתינו לקחת את החפצים שלהם. לא ניתן לדבר איתם. הם פוגעים באנו מקללים אותנו וממשכים בדרכיהם. יש לנו כבר צתלמות וכל ההסגות צולמו. לאן ניתן לבנות קודם כל , איך ניתן לטפל בעניין? תודה

    • הסגת הגבול של הגינה עי" שכן
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 25/07/2021 17:02

      שלום יונה,

      אם הדברות עם השכנים איננה עוזרת יתכן שלא תהיה לכם ברירה אלא להגיש כנגדם תביעה בגין מטרד והסגת גבול.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com