מכתב עבור רופא תעסוקתי

  • מכתב עבור רופא תעסוקתי
    סבטלנה | 23/07/2021 16:51

    שלום, יש לי תור לרופא תעסוקתי ואני חייבת לבוא עם מכתב עם הגדרת תפקיד מהמעסיק. שלושה שבועות מראש פניתי למעסיק עם הבקשה להמציא מכתב. התור בעוד מספר ימים והמעסיק מתעלם ממני למרות שאני מזכירה ומבקשת מחדש כמעט כל יום. אני מקבלת תשובות כמו: "מחר", "תתקשי ב12", "שלחתי לך" וכו' כששום דבר לא נשלח וסוחבים את זה עוד ועוד.

    1. מה עלי לעשות במקרה ולא אקבל את המכתב?

    2. מה עלי לעשות במקרה ותהיה אי הסכמה ביניינו על הגדרת תפקיד? אני מלצרית ובכמה מקומות כבר הגדירו אותי ומלצרים אחרים בתור "מארחים", מארחים לא מפנים שולחנות ולא סוחבים מגשים וכו'.

    תודה