מכירת דירות ירושה

  • מכירת כל הדירות שירשנו
    איתמר | 15/07/2021 23:52

    יש לי דירה בה אני גר מימים ימימה. ירשתי עכשיו מהורים עם 4 אחי 1/4 מכל אחת משלושת הדירות שהיו להורי. (לכל אחד מאחים שלי , כמוני, יש גם דירת מגורים מלפני כן)

    עכשיו כשנמכור את 3 דירות הירושה, שעברו אלינו לאחר שניתן צו ירושה, יהיו פטורות ממס?

    • מכירת דירות ירושה
      עו"ד חיה אביסרור שמעוני | 19/07/2021 11:36

      שלום רב,

      משאלתך עולה כי המתווה הממבוקש יגרור למיסוי גבוה בידי כל אחד מהאחים וחבל.

      מציעה בחום לפנות למומחה מיסוי שידריך אתכם כיצד ואיך ניתן להגיע לתוצאה הרצויה אך ללא תשלומי מיסים מיותרים.

      בהצלחה!

      בברכה,

      חיה אביסרור שמעוני, עו"ד
      מנהלת פורום דיני מיסים

      עזריאלי ראשונים, שד' נים 2, ראשון לציון
      טלפון: 03-5076666 ; מייל: haya@hastax.co.il