שכחתי לציין

  • שימוע לפני פיטורין
    ע | 07/07/2021 14:47

    שלום

    ב20.04.21 היסתיים החל"ת (לפניו עבדתי בטיפול בקשישים) חברת הסיעוד לחצה שאחזור לעבודה או אתפטר. איני מעוניינת להתפטר, ואין באפשרותם להעסיק אותי בעמותה בתפקיד אחר.

    כשראו שאני לא מיתפטרת מרצוני, אז זימנו אותי לשימוע, וציינו שאוכל להביא איתי עורך דין בהודעה מראש.

    האם ניתן לחייב אותי להיתפטר? והאם אני זקוקה לעורך דין בהליך הזה? (ידי איני משגת כמובן). תודה

    • שכחתי לציין
      ע | 07/07/2021 21:50

      שכחתי לציין שלאחרונה קיבלתי מכתב מרופאה תעסוקתית על אי כושר לעבודתי. וכמובן שמסרתי למעסיקים.