שאלה ממוחזרת

  • פינוי
    שחר | 06/07/2021 18:56

    שלום . מדובר בתחנה אוטובוס שהתוקנה במיקום לא מתאים.
    העירייה שלחה בודק מטעמה לבדוק את הטענות שלי והכן התברר שהתחנה הותקנה בחריגה של 7 מטר.

    פיניתי לעירייה בדרישה מתי יבוצע התיקון בפועל.
    הם אומרים לי שזה בתהליך של חיפוש קבלן וחיפוש תקציב.

    אני כבר 5 חודשים בהתהליך איתם.

    מה עלי לעשות ?
    1. האם יש חוק התיישנות שאם חולף הזמן לא ניתן להעביר את התחנה ?
    2. האם אוכל להגיש בקשה לתביעות קטנות לבקשה שהשופט יתן צו לעירייה לעברת התחנה ?
    3. יש לציין שהתחנה הותקנה בצמוד לביתי הפרטי לצמוד לקיר ביתי מה שגורם לי עוגמת נפש שאני סובל מרעשים ואבק שהאוטובוס עוצר במקום הלא נכון.

    4. אם התבע אותם האם אני יקבל פיצוי עוקמת נפש + החלטה של שופט לפינוי התחנה ?

    • שאלה ממוחזרת
      צבי שמיר, עו"ד | 12/07/2021 12:00

      השאלה נשאלה כבר מספר פעמים.
      בית משפט לתביעות קטנות אינו מוסמך לדון בתיק מסוג זה.
      אם תשכה במשפט כנראה שתקבל שכ"ט והוצאות.

      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com