הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

צירוף קטין נלווה

  • צירוף קטין זר להליך אזרוח של האמא
    יוסי | 27/06/2021 22:48

    שלום .
    אני נשוי לאזרחית זרה עם מעמד של תושבת ארעית שנה שנייה .
    נולד לנו לפני 8 חודשים תינוק .
    ואנו מנסים לקבל אישור ממשרד הפנים לצרף את ביתה של אשתי להליך .
    יש לנו החלטה של בית המשפט במולדובה  המבטלות את זכויות האב.
    ברם משרד הפנים טוענים שצריך שיהיה כתוב במפורש ניתנה משמורת בלעדית לאם.
    האם אין זה אך טבעי שביטול זכויות  ההוריות של האב משאיר משמורת בלעדית לאמא שתבעה החלטה זאת מבית המשפט ?
    אשמח לדעתכם בעניין
    בברכה
    יוסי

    • צירוף קטין נלווה
      עו"ד גיא דוד | 28/06/2021 10:57

      יוסי שלום ותודה על פנייתך,

      כמובן שאיני יכול לחוות דעה מבלי לעיין בחומר כראוי.

      יחד עם זאת, עליך להבין שהדרישה של משרד הפנים מעוגנת בנהלים.

      אם אכן מדובר בסמנטיקה של הנוסח, אז אני מניח שזה פתיר לחלוטין.

      בהצלחה ולשירותך במידת הצורך,

      בברכה,

      גיא דוד, עו"ד
      מנהל פורום הסדרת מעמד
      יצחק שדה 17, פינת המסגר 39 - מגדל נצבא, קומה 14 ת"א

      טלפון: 077-5150116, מייל: gie@dss-adv.com