תביעה של משכיר.

  • בעל הדירה משנה את דעותיו
    אנונמית | 16/06/2021 17:09

    שלום שכרנו דירה לפני החתונה ככה שלא ידענו מה בודקים לא היה בשירותים צינור לניאגרה חשבנו זה נורמאלי קנינו וגילינו נזילה לאחר הרבה בקשות לא קיבלנו איש מקצוע אלה בן משפחה שהגיע לתקן מפה לשם גילינו מלא בעיות שלא אמרו לנו עליהם בינהם עובש אני עם אלרגייה ואסטמה ביקשתי מבעל הדירה לתקן הביא איש מקצוע שהבנתי לאחר מכן שגם הוא מכר שעוזר ורצה רק לעשות צבע בלי לתקן את הבעיה ובסוף לא בא אחכ גילינו שכל הצנרת בבית בבעיה התחילו הסגרים של הקורונה אז נשארנו החוזה מסתיים בדצמר התקשרנו בנובמר חודש לפני הודענו שאנחנו פותחים חוזה חדש מקוצר ל9 לחודש אמר אין בעיה הביא חוזה לעוד שנה לא הסכמנו לחתום הסברנו לו שהודענו חודש לפני סגירת החוזה בסוף רשם 10 והוסיף שניתן לפנות בלי דיירים והסביר שעשה לנו טובה אחכ שוב הסברנו שאנחנו ממהרים לצאת ושנמצא דירה נצא אמר אין שום בעיה ששילמנו שכר דירה הזכרנו לו אמר לפי החוזה .
    לציין גם שבהתחלה קיבל צקים אחכ זה עבר למזומן בלי קבלות ואפילו בזמן החל"ת לא קיבלנו אוויר מצאנו דירה שהחוזה איתה בן 8-9 האם הוא יכול לתבוע במידה ונצא? כמובן שמתוך הרגשה טובה נעשה צבע

    • תביעה של משכיר.
      ליאור חאיק, עו"ד | 17/06/2021 09:39

      חסרים פרטים רבים על מנת להשיב, והשאלה היא בנוסף מהו טיב הראיות שיש לכם.

      באופן כללי המשכיר יכול לתבוע, אבל מצד שני יכולות לעמוד לכם טענות הגנה טובות בשל הפרת חוזה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com