תמונה

  • הטעיית צרכנים
    אבנר | 15/06/2021 12:20

    שלשום ביקרתי בחנות בגדים פלונית, ובמרכז החנות ניצב לו בגאון שולחן, ועל השולחן היו מסודרים במספר ערימות דגמים שונים של מכנסי ג'ינס.

    על השולחן היה שלט מאיר עיניים שעליו כתוב באותיות גדולות כך: sale ג'ינסים 49.90. מתחת לכיתוב הנ"ל נכתב באותיות גמדים כך: "אין כפל מבצעים, על הדגמים המשתתפים במבצע".

    בצמוד לשולחן היה סטנד נוסף שעליו היו תלויים מכנסי ג'ינס שונים (רק מכנסי ג'ינס ולא שום דבר אחר).

    בחרתי ג'ינס מהסטנד שצמוד לשולחן, אולם בקופה אמרו לי שהמחיר הוא 280 ש"ח (מה שהופיע על התווית של הבגד). אמרו לי שהמבצע הוא רק על הג'ינסים שמונחים *על* השולחן, ולא אלה שתלויים לצידו.

    לא היה שום סימן מזהה שמכוון את הלקוח איזה דגמים במבצע (לדוג' מדבקות זוהרות וכיו"ב).

    האם מדובר בהטעיית צרכנים? האם התנהלות החנות חוקית?

    נ.ב- ניסיתי להעלות תמונה לפוסט הנ"ל אבל זה לא עבד...

    • תמונה  לת
      אבנר | 15/06/2021 16:39

    • האם מדובר בהטעייה?
      ליאור חאיק, עו"ד | 15/06/2021 22:34

      אבנר שלום

      צריך לבחון את הפרסום באמצעות התמונות ורק אז אפשר יהיה להגיע למסקנה מתאימה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com