נקודות על מהירות

  • דוח על מהירות
    לילי | 03/06/2021 09:51

    שלום רב!

    קיבלתי קנס על מהירות בתוך העיר על נסיעה  91 קמ במקום מותרת  60 קמ  1500 ש"ח ו10 נקודות. האם זה לגיטימי? רוצה להוסיף שיש לי 6 נקודות מ10/06/19 האם ימחקו ? לפי ידעתי הנקודות נמחקות  כל שנתיים ..הקבלה של 10 נקודות לא ישפיע על מחיקה ?אודה העל תשובתך

    • נקודות על מהירות
      עו"ד חנה דוד | 03/06/2021 19:11

      שלום לילי

      לא נעים לקבל דו"ח...

      אני מניחה שמדובר בדו"ח מצלמה. לשאלתך האם זה לגיטימי  , אז באופן עקרוני כן למרות שיש עניין לא פתור עדיין עם מצלמות המהירות. אם יש לך נקודות מיוני 2019, אז הנקודות הללו יצטברו ל-16 (ולא ימחקו) ותצטרכי לבצע קורס נהיגה מונעת.

      אולי יש אפשרות להימנע מהקורס והנקודות, מומלץ להיוועץ עם עורך דין.

      בהצלחה!

      בברכה,

      חנה דוד, עו"ד
      מנהלת פורום דיני תעבורה

      בית הדפוס 12, בית השנהב, אגף B,  ירושלים.
      טלפון: 02-5877882 ; מייל: hanny5462@gmail.com

      • דוח על מהירות
        לילי | 04/06/2021 12:39

        תודה רבה רק עוד שאלה אם עושים קורס אז נקודות נמחקות,?

        • ביטול נקודות לאחר קורס
          עו"ד חנה דוד | 04/06/2021 13:24

          לצערי לא. הקורס לא מוחק נקודות...

          בברכה,

          חנה דוד, עו"ד
          מנהלת פורום דיני תעבורה

          בית הדפוס 12, בית השנהב, אגף B,  ירושלים.
          טלפון: 02-5877882 ; מייל: hanny5462@gmail.com