חוזה התקשרות משנת 2016

  • חוזה התקשרות לא פעיל מ 2015
    נורי רון | 23/05/2021 17:01

    שלום

    חוזה התקשרות מ 2016 שהודעתי על ביטול אם בכתב אם בע"פ וגם לא פועלים בחשבון מיזה 6 שנים.

    לאחר הודעת הביטול לפני כשנתיים החברה החלה לשלוח ספאמים למייל.

    הגשנו תביעה נגד החברה, שביקשה העברת סמכות שיפוטית למחוז מגורי הנתבע היום ובחוזה הסכמנו על סמכות שיפוטית אצל הנתבע.

    שאלות: אנחנו לא פעילים בחשבון והודענו על כך בכתב למרות שהחברה מתעקשת שלא הודענו בזמן.

    2 נראה כניצול ציני של החוזה התקשרות מ 2016  שכמובן גרם לנו זק ראייתי.ובכלל החשבון לא פעיל משנת 2016 .

     נא דעתכם המשפטית.

     בברכה,

    • חוזה התקשרות משנת 2016
      עו"ד צבי מונדשיין | 07/06/2021 16:38

      שלום

      פרטי המקרה אינם ברורים לי. מהו החוזה? מה התחייב בו?

      בברכה,

      צבי מונדשיין, עו"ד
      מנהל פורום דיני חוזים ועורכי דין
      הרב ישעיהו משורר 20, פתח תקווה

      טלפון: 050-7767113, מייל: Zvimondlaw1@gmail.com