פני לעו"ד שיבדוק את מעמדם

  • בכינוס נכסים האם חייבים להצטרף לקבוצת נושים?
    להצטרף או לא לקבוצת נושים | 12/05/2021 22:56

    התארגנה קבוצת משקיעים שפנתה באמצעות עו"ד לבית המשפט לפירוק החברה. כל משקיע שילם 1000 ש"ח בינתיים.. השופט אישר את הבקשה (היום).

    אני לא הצטרפתי לקבוצה עד עכשיו כי אין לי כרגע כסף לשלם.

    נאמר לי היום ע"י חבר וועד שאם אני לא מצטרפת לקבוצה ואם אפנה לכונס לבדי אני אקבל את השקעתי (חלקה ממנה כמובן בעוד שנים) בלפחות 10% פחות מאשר חברי הקבוצה ששילמו לעורך הדין ושיש תקדים לכך. הייתי בשוק!

    האם זה נכון? האם זה חוקי לעשות הפלייה כזו?

    ואם אין לי כסף לשלם. ואם אני בת 83 וכל חסכונותיי היו בידי החברה הזו שממנה קיבלתי ריבית כל חודש. היום הכנסתי היא ביטוח לאומי + השלמת הכנסה 3000 ש"ח.  אני צריכה למצוא עבודה כדי להתקיים. אותי יענישו?

    מאד מאד אודה על תשובה מהירה כי אני בסטרס נוראי. האם עלי למכור מיידית תכשיט שלי כדי לשלם לקבוצה?

    • פני לעו"ד שיבדוק את מעמדם
      צבי שמיר, עו"ד | 13/05/2021 11:33

      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com