דו"ח בגן ציבורי

  • דוחות על חנייה בגן ציבורי
    אורי | 11/05/2021 15:32

    שלום לפורום משפטי תעבורה,
    קיבלתי 3 דוחות באשקלון על חנייה בגן ציבורי בסך של 730₪ לדוח אחד. בסהכ2190₪ על כל שלושת הדוחות .
    טענתי היא ,לא ידעתי שזה גן ציבורי לא מופיע שלט המורה על גן ציבורי.
    את הדוחות קיבלתי הבית בדואר רשום ,לא ידעתי שאני חונה במקום אסור לחנייה(כלומר לא הודבק על רכבי מדבקת הדוח) .
    2 הדוחות הראשונים קיבלתי בהפרש של שעה ,ודוח השלישי בהפרש של שבוע ימים.
    הגשתי עירעור אבל הוא נדחה כי העירעור נשלח אחרי מועד זמן העירעור.
    מה ההגדרה של גן ציבורי?
    איך אני אמור לדעת שזה גן ציבורי אם לא מופיע שלט המורה על גן ציבורי?
    כמו כן "הגן הציבורי"קרוב למקום העבודה שבו הייתי עובד ,הייתי מחנה את רכבי קבוע מצחיק שפתאום ביום אחד העירייה החליטו לתת דוחות במקום.
    תודה מראש על המענה.
    בברכה אורי.

    • דו"ח בגן ציבורי
      יעקבי | 13/05/2021 17:31

      שלום אורי,

      הנושא לא שייך לדיני תעבורה.