לא שגיאה ברישום. זה הנוהל

  • טעות בדוח תעבורה
    סוזן | 10/05/2021 22:14

    שלום, קיבלתי דוח משוטר על מהירות מופרזת ציין בדרך שאינה עירונית מסומנת בתמרור 426. בפירוט העבירה ציין כי נסעתי במהירות של 121 קמש, בנסיבות המקרה ציין כי נסעתי ב126 קמש ובעל פה השוטר אמר לי כי נסעתי במהירות של 136 קמש. האם יש עילה לביטול הדוח מפאת שגיאה בציון המהירות? אודה לתשובה:)

    • לא שגיאה ברישום. זה הנוהל
      אבי | 11/05/2021 08:41

      על פי פסיקת בית משפט יש להחסיר 5 קמ"ש מהמהירות שנמדדה על ידי הממל"ז.

      מה שאמר לך השוטר בעל פה שווה כקליפת השום.