ריטלין ונהיגה

  • שאלה
    רוי | 01/05/2021 11:29

    האם בנאדם על רטלין מותר לו לנהוג ?
    רטלין זה סם ממריץ האם כשירים אנשים על רטלין לנהוג ברכב ?

    • ריטלין ונהיגה
      יעקבי | 03/05/2021 11:24

      שלום רוי,

      בהעדר תשובת עורך דין מומחה אנסה להבהיר.

      ריטלין הוא סם ממריץ של מע' העצבים המרכזית. הוא לא נכלל ברשימת הסמים המסוכנים האסורים בשימוש אצל נהגים.

      לריטלין וריאביליות מבחינת השפעה על כל משתמש ויש ל'תרופה' זו נגזרות בעלות טווחי זמן השפעה שונים (4, 8, 12 שעות), לכן רצוי להיוועץ ברופא לגבי הגבלות בנהיגה, למען בטיחותך האישית ובטיחות שאר משתמשי הדרך.

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע.

      • תודה ומה עם תשובה מעורך דין ?
        רוי | 06/05/2021 15:34

        ?