מה אומר המנהל שלה?

  • הוצאת דיבה ונזק כספי
    ניר | 04/05/2021 18:48

    אני עצמאי, מקום עבודה מרכזי שנמצא בקרבת מקום מגוריי לא שוכר את שירותיי כבר תקופה ארוכה ושוכר שירותים של קולגות שנמצאות באיזור מרוחק יותר.

    כבר תקופה שאני חושד באחראית על העסקת הקבלנים שנותנת עדיפות לקבלנים מהאיזור שבו היא גרה אך לא היתה לי הוכחה לכך.

    השבוע הצלחתי להקליט שיחה שלי עם אחד העובדים בחברה ששאל למה היא לא שוכרת את שירותיי והיא ענתה לו שפעם היא שכרה אותי ואני ביצעתי עבודה לא טובה ולכן היא לא פונה אליי יותר.

    מדובר כמובן בשקר, היא לא יכולה להוכיח שביצעתי עבודה לא טובה כי מעולם לא התקבלה כל תלונה, אני כן יכול להוכיח ההפך כי יש ראיות שהודו לי על השירות ושהיו מרוצים.

    בנוסף יש לי אין ספור המלצות ואפס טענות כלפי השירות שלי מלקוחות אחרים באיזור.

    האם יש כאן עילה לתביעת דיבה ופגיעה בשמי הטוב? האם יש עילה לתביעה בגין נזק כספי? שכן מדובר פה בשנים שבהם יכולתי לקבל מהם עבודה ולהתפרנס יפה.

    האם אני צריך לתבוע את האחראית או את החברה עצמה שככל הנראה בכלל לא יודעת מהמצב וחושבת שאני גרוע בעבודתי?

    תודה רבה על העזרה

    • מה אומר המנהל שלה?
      צבי שמיר, עו"ד | 06/05/2021 19:09

      מדובר בגוף פרטי?

      האם הם חייבים לתת לך עבודה?

      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com

      • לא מדובר בגוף פרטי
        ניר | 06/05/2021 19:12

        תודה רבה צבי.

        לא מדובר בגוף פרטי אלא שמורת טבע ששייכת למועצה האיזורית,

        אני פחות מתעניין בהאם הם חייבים לשכור את שרותיי ויותר במה אני יכול לעשות נגד האדם שמפיץ עליי שקרים ופוגע בשמי הטוב ואפילו בפרנסתי.

        טרם דיברתי עם המנהל שלה.

      • לא מדובר בגוף פרטי
        ניר | 06/05/2021 19:18

        תודה רבה צבי.

        לא מדובר בגוף פרטי אלא שמורת טבע ששייכת למועצה האיזורית,

        אני פחות מתעניין בהאם הם חייבים לשכור את שרותיי ויותר במה אני יכול לעשות נגד האדם שמפיץ עליי שקרים ופוגע בשמי הטוב ואפילו בפרנסתי.

        טרם דיברתי עם המנהל שלה.

        • הוצאת דיבה
          צבי שמיר, עו"ד | 13/05/2021 11:41

          אם היא מפיצה לשון הרע ניתן לתבוע אותה
          בברכה,

          צבי שמיר, עו"ד
          מנהל פורום הוצאה לפועל

          צה"ל 26, גן יבנה
          טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com