ביטול יפוי כח שניתן לעו"ד

  • י"כ
    דובי | 29/04/2021 17:48

    אם אני רוצה לבטל פוי כח (לא בלתי חוזר) שניתן לעו"ד למכור נכס בבעלותי.

    אני חושש שהעו"ד יתעלם וימכור למרות הודעת ביטול.

    האם וכיצר ניתן לרשום הערת אזהרה על הנכס בעניין ביטול היפוי כח? מה בדיוק לרשום?

    או יש פתרון מהיר אחר?

    • ביטול יפוי כח שניתן לעו"ד
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 02/05/2021 14:57

      שלום דובי,

      כאשר אתה מבטל יפוי כח הדרך הטובה ביותר להבטיח שלא יעשה בו שימוש היא לקבל לידיך את כל ההעתקים עליהם חתמת ולהשמידם.

      ככל שרצונך לרשום הערה ביחס לביטול יפוי הכח עליך לפנות ללשכה הרלוונטית בבקשה לרשום הערה על ביטול הרשאה. אין לכך טופס יעודי, וניתן לעשות שימוש בטופס בקשה לרישום מקרקעין.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com

      • לא ברור לי
        לא ברור לי | 24/05/2021 05:17

        איפה בטופס המובנה יש מקום לציין "ביטול הרשאה"?

        ומה אני צריך לציין- ביטול כלל ההרשאות שיוצגו בשמי עד לתאריך מסוים? או ביטול הרשאה לגורם ספציפי? לצרף מסמך על כך? איזה?