הוא יכול לפטר אותך

  • דיני עבודה מעסיק מכריח להתפטר
    א | 27/04/2021 14:38

    סוכם עם המנהלת האישית שלי שאחזור במאי לעבודה מהחלת משום שיש לי התחייבות אחרת. במהלך אפריל אך בפועל דרשו מכל העובדים שמתכוונים להמשיך לעבוד להגיע להדרכה של שלושה ימים במהלך אפריל.

    בשל אותה התחייבות לא יכלתי להגיע וכעת המעסיק דורש ממני מכתב התפטרות.

    איני רוצה להתפטר משום שהדבר או ר שלא אקבל שמי אבטלה מהיום הראשון ואיני יכולה למצוא עבודה אחרת בגלל לימודים )שהיו בסדר עם מקום העבודה(

    אשמח לעזרה.

    • הוא יכול לפטר אותך
      שאול | 29/04/2021 14:22

      אך לא לדרוש ממך להתפטר. אל תגישי מכתב התפטרות.